Paul Natorp

Learning Innovation

Kreativt lederskab i Cape Town

Paul Natorp og David Storkholm er lige hjemvendt fra Cape Town hvor de arbejdede med studerende på design fakultetet på Cape Peninsula University of Technology.

“Hvordan lærer vi os kunsten at have meningsfulde dialoger for kunne møde fremtiden i øjenhøjde?” Dette var fokus for den tre dage lange proces.

21 design studerende fra Sydafrika, Mocambique og Congo udforskede over tre dage kraftfulde former for dialog, de bagvedliggende principper samt kommunikationsværktøjer.

Tre dage som var med til at forme og kickstarte den kultur som skal udfolde disse dialoger i fremtiden. Tre dage som introducerede en grundlæggende proaktiv attityde til fremtiden, som for mange var udfordrende, men mest af alt inspirerende og attraktiv. Tre dage som fremkaldte empati og nysgerrighed – og mod og handlekraft.

Sydafrika rummer i koncentreret form nogle af de store muligheder og udfordringer, som verden står overfor i dag. På grund af den store kulturelle diversitet bliver landet kaldt “The Rainbow Nation”. Som unge designere står disse studerende overfor den store udfordring at bidrage med løsninger, der kan opfylde håbet om fred, udvikling og fremtid gennem dialog, der samler de store forskelligheder.

William Hewitt, der inviterede KaosPiloterne til denne opgave som led i et forskningsprojekt på universitetet gav efterfølgende denne udtalelse:

“The workshop has had a profound effect on how I handle and experience group dynamics and interpersonal relations at work and in my private capacity. Paul Natorp and David Storkholm are first class “leaders”, of a much needed learning, to ensure 21st century business growth, into an ever changing world. Thank you again!”

KaosPiloterne takker for muligheden for at lære og bidrage. Håbet kommer fra “The Rainbow Nation” og det regnede i Cape Town i alle tre dage.

Reklamer

%d bloggers like this: