Paul Natorp

Learning Innovation

Træning af rådgivere for iværksættere i Andalusien

“Hvordan bliver vi bedre til at understøtte iværksættere?” Med udgangspunkt i det spørgsmål tilrettelagde og gennemførte jeg fra januar til marts sammen med tre kolleger et kombineret udviklings- og træningsforløb for 60 rådgivere for iværksættere i Spanien.

Formålet var at lære en mere kreativ og innovationsskabende tilgang til arbejdet og samtidig skabe innovation i egen organisation.

De tre øvrige i teamet var David Storkholm fra KaosPiloterne, Brett Patching fra Arkitektskolen i Aarhus og kunstner og organisationskonsulent Kristin Birkeland. Og opdragsgiver var Andalucía Emprende (en offentlig spansk organisation til fremme af iværksætteri) med finansiering fra den spanske centralregering i Madrid.

Forløbet var struktureret omkring 2 workshops i Málaga og 2 online møder. Som en overordnet organiserende ramme skabte vi et socialt medie netværk til projektet. Indholdet var bygget op omkring Problem-based learning og designtænkning og i forbindelse med samlingerne i Spanien kombinerede vi målrettet udviklingen af konkrete resultater med praktisk træning i metode og færdigheder.

Deltagerne kom fra byer spredt over hele regionen og arbejdede mellem samlingerne i lokale teams med afprøvningen af egne koncepter og idéer, der som prototyper kunne lede til nye samarbejdsformer indenfor organisationen og nye processer i arbejdet med iværksættere.

Download dokumentation fra projektet her: MANUAL CO-LABORA final (PDF 3,6 MB, spansk, 80 sider)

Reklamer

No comments yet»

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: