Paul Natorp

Learning Innovation

Ledelse af kreativitet er efterspurgt

Det må være en tendens i tiden, at flere og flere efterspørger kompetencer i at lede kreative teams. Ihvertfald har forårets kurser været både flere og mere fyldte end tidligere.

I foråret har jeg sammen med David Storkholm afviklet 3 fyldte kurser i kreativt lederskab. 9 dage i Aarhus og i alt 14 dage i Bern i Schweiz.

Mangfoldigheden blandt deltagerne har afspejlet en tendens som tilsyneladende ligger i tiden – ledelse af kreativitet er blevet en prioritet i mange organisationer.

På kurserne i Aarhus havde vi deltagere fra Danmark, Norge, Sverige, England, Frankrig, Tyskland og Spanien. Der var både den unge bokser fra vestegnen, virksomhedslederen med dobbelt Ph.D grad fra Barcelona, art directoren fra IKEA og udviklingskonsulenten fra Region Midtjylland.

Den vigtigste kompetence som deltagerne tager med sig fra disse kurser er evnen til at bringe sig selv i spil som leder på en måde så der skabes en klar kerne i teamet og en klar struktur for samarbejdet som tillader åbenhed for udforskning og udvikling.

No comments yet»

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: