Paul Natorp

Learning Innovation

Paul Natorp CV

Paul Natorp er uddannet indenfor litteratur, sprog og kommunikation på Århus Universitet.

I 8 år har han høstet erfaring fra lederstillinger i erhvervslivet hos Jyllands-Posten A/S (udviklingschef for elektroniske medier, 1995 til 2000) og som iværksætter i Mobilethink A/S (medejer og udviklingsdirektør, 2000 til 2003).

I 4 år arbejdede han hos KaosPiloterne i Århus (team-coach, ledelseskonsulent, studieleder og konstitueret rektor, 2004 til 2008).

I 2008 startede Paul som selvstændig konsulent og siden har han arbejdet med en lang række kunder fra den private, offentlige og frivillige sektor i både indland og udland.

På samme tidspunkt stiftede han kursusforløbet Creative Leadership sammen med David Storkholm fra KaosPiloterne. De har nu trænet over 300 deltagere i Aarhus, Berlin, Bern, Breda, Brisbane, Cape Town, Portsmouth og New York. (Se indlæg om Creative Leadership)

I 2012 stiftede Paul sammen med Brett Patching, Karen Ingerslev, Kristin Birkeland og Morten Daus Petersen foreningen Sager der Samler – en arena for aktivt medborgerskab og samfundsinnovation. (Se indlæg om Sager der Samler)

Paul har desuden en baggrund som aktiv olympisk idrætsudøver.

%d bloggers like this: